Antonio Garandi

Home/Antonio Garandi
Antonio Garandi 2017-03-24T11:35:49+00:00
Antonio Garandi
Antonio GarandiΣχεδιαστής

Συνέντευξη του σχεδιαστή Antonio Garandi στο περιοδικό ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΙ

Με έμπνευση, γνώση και ικανότητα, ο γνωστός σχεδιαστής Antonio Garandi δημιουργεί μοναδικά νυφικά και χαρίζει νέα, υψηλή αισθητική στο χώρο της μόδας.

Η έλξη προς την υψηλή ραπτική ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία, δίπλα στον πατέρα του, Ιωάννη Πέππα, έναν από τους καλύτερους ράφτες της εποχής. Έτσι ξεκίνησε για το Παρίσι στη σχολή σχεδιαστών IFA ACADEMY και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία, κατοχύρωσε το όνομα Antonio Garandi.

Στο ατελιέ του θα βρείτε νυφικά με δαντέλα γαλλικής και ιταλικής ποιότητας σε πολλά σχέδια, πριγκηπικά νυφικά διακοσμημένα με υπέροχα κεντήματα που αγγίζουν την ξεχωριστή βραδιά κάθε νύφης, νυφικά τα οποία βρίσκονται σε μεγάλη ποικιλία, σε διάφορα στυλ (elegant collection, romantic collection, island collection), νυφικά που η γραμμή τους αναδεικνύει κάθε γυναίκα και την κάνει να ξεχωρίζει, νυφικά που διαθέτουν υψηλή αισθητική και ποιότητα και τέλος βραδινά φορέματα σε κλασική αλλά και μοντέρνα γραμμή.

Σε όλες τις νυφικές δημιουργίες που ράβονται στον οίκο Garandi, χρησιμοποιείται η καλύτερη ποιότητα υφασμάτων και δημιουργούνται ονειρικά νυφικά φορέματα, που διαθέτουν ξεχωριστό χαρακτήρα.